sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Mustarastas minua lohduttaa

Kuuntelen mustarastaan laulua. Miten ihana se on. Otan sitä parhaillaan myös äänitteeksi talven varalle.

Ihana, että voi kotoa käsin kuulla lintuin lauluja! Olen ollut yli viikon flunssassa, ja vain katsellut ja kuunnellut kevättä, hieman harmaiden ikkunoiden lävitse. Se on ollut lohduttavaa tietenkin sekin, tieto siitä, että kevät on.

Lohduttanut on myös, ja tarjonnut sopivaa viihdettä ja tunneruokaa, vanha tv-sarja Pieni talo preerialla. Onpa mukava katsoa tuollaista, kuvausta ajalta, jolloin niin moni asia oli toisin kuin nykyisin.

Viileähän oli alkuviikko, lunta sateli kuten edelliselläkin viikolla. Että ei vieläkään ole kovin kiire kylvöksillä. Jotakin pientä pellossa jo on, kuten perunaa, ks. aiempi blogipostaus ja valkosipulia, vähän siemeniäkin jo itämässä mullassa.

Täällä etelässä ovat syksyt yleensä hyvin lämpimiä, ja kaikki suomalaiset viljelykasvit ehtivät hyvin kasvaa, vaikka kesäkuussa kylväisi. Eri asia jos haluaa kasvattaa vaikkapa maissia tai melonia, ne vaativat paljon pidemmän lämpimän kasvukauden.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille viherpeukaloille!


2 kommenttia:

  1. Ikävää että olet ollut flunssan kourissa mutta näin kun on pakko pysähtyä niin sitä kuulee ja näkee kaikenlaista kivaa. Parane pian. ❤

    VastaaPoista