tiistai 17. heinäkuuta 2018

Oman maan keitto



Kun kasvimaalta tulee väsyneenä, ei jaksa aina poiketa kauppaankaan. Siksi tulee tilanne, että on laitettava ruokaa siitä, mitä sattuu olemaan.

No nyt sattui olemaan: pari vanhaa perunaa, omia nauriita, sipuleita, punajuuri, naapurilta saatuja porkkanoita, keitettyjä kikherneitä pakastimesta ja mausteeksi omaa lipstikkaa.

Hyvä tuli keitosta. Teen joskus tällaisia sitä sun tätä -keittoja. Usein käytän lisukkeena myös vihreitä linssejä tai valkoisia papuja purkista, tomaattikastikkeessa.

Yrtit maustavat ruoan kuin ruoan. Lipstikka, persilja, tilli, mäkimeirami ja timjami. Salvia, kirveli ja korianteri. Iisoppi.

Onni on keitto oman maan aineksista!

Lisää lipstikasta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti